Fors_header

Advies
Mystery guests

FORS advies
Advies, trainingen of mystery guests. FORS heeft het allemaal in huis. We werken nauw met onze opdrachtgevers samen om dienstverlening te verbeteren.
FORS advies

Bij beveiliging op locatie moet je soms aan 100 dingen tegelijk denken. Is het beveiligingsplan up-to-date? En heb ik de juiste vergunningen? FORS geeft duidelijk advies op maat zodat je als opdrachtgever direct weet wat je kunt verwachten. We houden van open en eerlijke communicatie. Met FORS kun je er voor 100% op vertrouwen dat alles ruim op tijd goed geregeld is.

Meer weten?
We willen in de eerste plaats een goede partner zijn voor onze opdrachtgevers. Vaak is de beveiliging het begin van een mooie samenwerking waarbij we ook advies en dienstverlening voor onze rekening nemen.
- Pascale Deltenre / Eigenaar
ADVIES

Veiligheid op locatie begint bij ons met een beveiligingsplan. Samen met onze opdrachtgevers maken we een plan op maat op basis van een risico-inventarisatie. Het beveiligingsplan is een draaiboek waarin alles goed geregeld wordt. Denk aan: brandpreventie, EHBO’ers, vluchtwegplan en veiligheid bij de toegang.

MYSTERY GUESTS

Soms is het goed om met een frisse blik naar je eigen diensteverlening te kijken. Met een mystery guest van FORS kom je er snel achter op welke punten de dienstverlening nog verbeterd kan worden. Een mystery guest is een kritisch bezoeker die goed let op: klantgerichte bediening, veiligheid, snelheid en hygiëne.

WERKEN BIJ FORS
FORS is keihard op zoek naar de allervriendelijkste gastwachten van Rotterdam

Wij zijn FORS en wij zijn keihard op zoek naar de allervriendelijkste gastwachten van Rotterdam. Voor veel gasten ben jij op verschillende locaties in de stad het eerste aanspreekpunt. Je hebt een vriendelijke, open uitstraling en maakt makkelijk contact. Tegelijk heb je ogen in je achterhoofd. Jou ontgaat niets omdat je goed begrijpt dat veiligheid op nummer 1 staat.

Heb jij het goede papiertje op zak (beveiliger A/B) en zoek je een afwisselende baan met toffe collega’s en flexibele werktijden?

Solliciteer nu
Met de punt erachter staat FORS. voor daadkracht. De roots van het bedrijf zorgen ervoor dat mensen het ook vaak zullen uitspreken met een Rotterdamse R, waardoor het klinkt als het Engelse 'force', dat behalve kracht ook staat voor eenheid en team spirit. En daar staan Pascale en haar bedrijf voor.
Serge van Marion, Creative Director