Fors_header

Facilitair

FORS facilitair
Maak met FORS iedere dag weer een frisse start. Onze professionele schoonmakers gaan dagelijks, een paar keer per week of iedere week voor je aan de slag.
FORS facilitair

Schoonmaken doen we meestal voor of na sluitingstijd. Dat moet efficiënt en 100% betrouwbaar. Iedereen uit onze schoonmaakploeg is zorgvuldig gescreend en beschikt over een verklaring van goed gedrag. Met FORS is er geen vuiltje aan de lucht.

Meer weten?
Van de schoonmaak wil je als opdrachtgever zo weinig mogelijk merken. Behalve het resultaat dan!
- Pascale Deltenre / Eigenaar
FACILITAIR

Bij FORS worden langlopende of eenmalige schoonmaakklussen vlekkeloos uitgevoerd. Dat doen we met een flinke dosis enthousiasme. Onze collega’s van de facilitaire dienst zijn allemaal goed opgeleid en nemen hun vak serieus. We houden van aanpakken. Niet … maar poetsen!

WERKEN BIJ FORS
FORS is keihard op zoek naar de allervriendelijkste gastwachten van Rotterdam

Wij zijn FORS en wij zijn keihard op zoek naar de allervriendelijkste gastwachten van Rotterdam. Voor veel gasten ben jij op verschillende locaties in de stad het eerste aanspreekpunt. Je hebt een vriendelijke, open uitstraling en maakt makkelijk contact. Tegelijk heb je ogen in je achterhoofd. Jou ontgaat niets omdat je goed begrijpt dat veiligheid op nummer 1 staat.

Heb jij het goede papiertje op zak (beveiliger A/B) en zoek je een afwisselende baan met toffe collega’s en flexibele werktijden?

Solliciteer nu
Pascale is een bekend gezicht in Rotterdam, vriendelijk, straalt rust uit en is zeer professioneel in haar vakgebied. Deze eigenschappen hebben wij verenigd in het logo: speels maar solide. FORS. Je kunt er niet omheen, punt.
Léon Kranenburg, Owner WOAU!