Fors_header

Gastwacht

FORS gastwacht
Als gastwacht of huismeester zorgen we voor een prettige ontvangst en houden we gelijk een oogje in het zeil. Dat is de vriendelijke kracht van FORS.
FORS gastwacht

Een vriendelijk gezicht bij binnenkomst geeft je gelijk het gevoel dat je écht welkom bent. Bij veel organisaties en instellingen leggen wij het eerste contact. We helpen mensen graag verder op weg terwijl we tegelijk een oogje in het zeil houden.

Meer weten?
Niet voor niets: de vriendelijke kracht!
- Pascale Deltenre / Eigenaar
GASTWACHT

Iedereen die bij FORS werkt is professioneel opgeleid om op verschillende locaties zijn (of haar) mannetje te staan. Op een festival weten onze mensen hoe je het beste kunt optreden tegen ongewenst gedrag maar ook wat je allemaal kunt doen om de sfeer vanaf het begin goed te houden. Maar we zijn niet voor niets ‘de vriendelijke kracht‘. We leren onze mensen ook hoe ze op een vriendelijke en respectvolle manier moeten omgaan met cliënten in een zorginstelling. Door de jaren heen is dat onze specialiteit geworden waarmee we ons duidelijk onderscheiden van de rest.

WERKEN BIJ FORS
FORS is keihard op zoek naar de allervriendelijkste gastwachten van Rotterdam

Wij zijn FORS en wij zijn keihard op zoek naar de allervriendelijkste gastwachten van Rotterdam. Voor veel gasten ben jij op verschillende locaties in de stad het eerste aanspreekpunt. Je hebt een vriendelijke, open uitstraling en maakt makkelijk contact. Tegelijk heb je ogen in je achterhoofd. Jou ontgaat niets omdat je goed begrijpt dat veiligheid op nummer 1 staat.

Heb jij het goede papiertje op zak (beveiliger A/B) en zoek je een afwisselende baan met toffe collega’s en flexibele werktijden?

Solliciteer nu
FORS is een kracht om rekening mee te houden. Pascale is een rots voor haar opdrachtgevers en als werkgever persoonlijk écht betrokken bij de zaak en haar medewerkers. Dat merk je al bij het eerste contact. Once you go FORS...
Danny John Debisarun, Owner DEARDAN&Friends