Fors_header

Beveiliging
Objectbeveiliging
Festivals en evenementen

FORS veilig
Wij zijn FORS, de vriendelijke kracht in beveiliging.
Veiligheid staat op nummer 1 maar vriendelijkheid en klantgerichtheid vinden wij net zo belangrijk.
FORS veilig

Onze beveiligers zijn allemaal gescreend, professioneel opgeleid en in het bezit van de juiste papieren. Bij FORS werken alleen beveiligers met karakter en hart voor de zaak. Zo maken we het verschil en creëren we voor onze opdrachtgevers niet alleen veiligheid op locatie maar ook een leuke sfeer.

Meer weten?
We kennen de stad van binnen en buiten. Met onze ruime ervaring maakt FORS het verschil. Ik wil dat onze opdrachtgevers op ons kunnen bouwen.
- Pascale Deltenre / Eigenaar
BEVEILIGING

FORS is de vriendelijke kracht in beveiliging. Onze beveiligers zijn vaak het eerste én laatste gezicht dat onze gasten zien. Daarom worden al onze medewerkers getraind in gastvrijheid en vriendelijkheid. Omdat elke situatie om een juiste inschatting vraagt, is persoonlijke aandacht de kracht van FORS. FORS is gespecialiseerd in beveiliging van evenementen, galeries en in zorginstellingen.

OBJECTBEVEILIGING

FORS heeft sterke roots in de zorg. Bij verschillende zorginstellingen verbeteren we de dienstverlening als receptionist, begeleider of nachtwaker. Voor onze opdrachtgevers doen we meer dan alleen de beveiliging. We observeren, rapporteren en registreren.

FESTIVALS EN EVENEMENTEN

We houden van de stad en van alle culturele evenementen. Door onze ruime ervaring in de culturele sector weten we als geen ander hoe je in een wereldstad als Rotterdam een geslaagd event neerzet waar iedereen zich welkom en veilig voelt.

WERKEN BIJ FORS
FORS is keihard op zoek naar de allervriendelijkste gastwachten van Rotterdam

Wij zijn FORS en wij zijn keihard op zoek naar de allervriendelijkste gastwachten van Rotterdam. Voor veel gasten ben jij op verschillende locaties in de stad het eerste aanspreekpunt. Je hebt een vriendelijke, open uitstraling en maakt makkelijk contact. Tegelijk heb je ogen in je achterhoofd. Jou ontgaat niets omdat je goed begrijpt dat veiligheid op nummer 1 staat.

Heb jij het goede papiertje op zak (beveiliger A/B) en zoek je een afwisselende baan met toffe collega’s en flexibele werktijden?

Solliciteer nu
In mijn functie als teamleider bij het Centrum Voor Dienstverlening werk ik op 2 locaties nauw samen met Pascale van FORS. De kracht van het bedrijf is: snelle levering van personeel, meedenken over oplossingen en flexibiliteit.
Cees Den Bakker, Teamleider Centrum Voor Dienstverlening